Online lån med høj sikkerhed

14 April 2020 Astrid Pedersen
Online lån med høj sikkerhed

Selv i familier med en sund økonomi og en ditto balance mellem indtægter og udgifter kan man godt opleve, at der er lidt for langt til næste lønningsdag. Dette sker af og til når der har været mange uforudsete udgifter oven i de faste regninger.

På et sådant tidspunkt kan selv den stærkeste økonomi blive utroligt sårbar, og så skal der ikke meget til førend budgettet vælter. Og så kan man godt gå hen og få brug for et øjeblikkeligt løft af økonomien, således at man kan dække de udgifter, som trænger sig på lige her og nu.

Få hurtig økonomisk støtte med et online lån

Når det virkelig brænder på, at du har omkostninger som skal dækkes med det samme, er det ikke sikkert at du har tid til – eller mulighed for – at stille i banken og overbevise din bankrådgiver om at han eller hun skal bevillige dig en kasse kredit, et overtræk, eller et lån.

Det kan for eksempel sagtens træffe sig så uheldigt, at du knækker en tand i begyndelsen af weekenden, hvor banken som regel har lukket for henvendelser. I et sådant eller lignende tilfælde kan du med fordel ansøge om et online lån hos en af Finanstilsynet godkendt låneudbyder, således at du kan betale tandlægen for en akut reparation. Når du optager et online lån, vil du nemlig have svar på din ansøgning inden for ganske kort tid – og pengene stående på din konto med det samme, såfremt ansøgningen bliver godkendt.

Er et online lån dyrt?

Det er klart, at et lån optaget uden sikkerhed og udelukkende med NemID som validering har højere renter end et almindeligt bank lån. Til gengæld kan du selv fastsætte såvel størrelsen på låne beløbet som lånets løbetid, således at du er sikker på at kunne betale dine afdrag. Læs mere på ikanobank.dk/laan

More articles