Brug for at få fixet badeværelset op?

17 October 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Ser dit badeværelse trist og og har du behov for at få det bragt up to date har du flere muligheder for at låne penge. Du kan selvfølgelig vælge at gå i din almindelig bank og ansøge om et lån. Som udgangspunkt skal du kunne stille med sikkerhed og du skal være indstlllet på at vente flere uger på at få et svar.

Alternativt kan du vælge at ansøge i en online bank eller undersøge mulighederne for at tage et lån, i en af de butikker du har planer om at købe dit nye badeværelse i. Du kan læse mere om forbrugslån her https://ikanobank.dk/kampagnesider/forbrugslaan.

Fordelene ved at låne i butikken

Der er flere fordele ved at låne til dit nye badeværelse i den butik du har fundet elementerne til dit badeværelse i. Butikkerne tilbyder ofte et rentefrit lån. Du skal være opmærksom på om det også er gebyrfrit. Hvis ikke skal du undersøge hvad det koster at låne direkte i banken i stedet. Er lånet både rente og gebyrfrit, er det som udgangspunkt et godt og billigt lån, da du kun betaler oprettelsesgebyret

Altså forudsat at du betaler dine afdrag til tiden. Banken bag lånet tjener nemlig sine penge ved at der er nok mennesker der ikke betaler til tiden og de derfor skal betale et relativt højt strafgebyr. Det spiller ingen årsag om du har glemt at betale til tiden eller om du ikke kan. Det anbefales at du med det samme sætter de månedlige afdrag til automatisk betaling. 

Inden du låner til et nyt badeværelse er det en god ide at starte med at sikre at du har penge nok til at betale det månedlige gebyr. Skriv derfor ned hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Forskellen er i princippet hvad du kan betale i afdrag.

More articles