Bananpandekager er den perfekte morgenmad til hele familien

01 April 2022 Kamilla Sonne

editorial

Hvis du elsker bananer, og du elsker pandekager, så er du kommet til det rette sted. For hvorfor ikke prøve en opskrift, der kombinerer begge dele?

Mange har en almindelig opskrift på pandekager, som de altid bruger. Men man kan faktisk eksperimentere med at tilsætte mange forskellige ting for en både sundere og mere velsmagende oplevelse.

Bananpandekager er det oplagte valg, da bananer tilføjer sødme på en sund måde. På den måde kan de erstatte noget af det sukker, som man ellers ville putte enten i dejen eller ovenpå pandekagerne, når de er færdige.

Bananpandekager er derfor den oplagte morgenmad, når man skal forkæles, og det er noget, som hele familien vil kunne lide. Derfor er der ingen grund til at vente med at prøve denne lækre opskrift på bananpandekager.

Morgenmad er et svært måltid

Mange har lækre opskrifter, som de bruger til aftensmad og til frokost. Men morgenmad er et måltid, som er svært at finde gode bud for mange.

Bananpandekager

Derfor er det også det måltid, som der er flest, der springer over.
Med bananpandekager har du dog den optimale opskrift på morgenmad, som egner sig både til hverdag og i weekenden. Det er også en oplagt komponent at bruge, hvis du har inviteret venner eller familie til en lækker brunch.

Det er samtidig overraskende hurtigt at lave, så du behøver ikke have mange timer i køkkenet, for at du kan lave lækre pandekager.

Pandekager med fyld af enhver slags

Bananpandekager er utroligt lækre, men de bliver endnu bedre med lækker pynt og fyld. Det kunne eksempelvis være skiver af netop banan, eller det kunne være andre frugter og bær som melon, jordbær eller blåbær.

Dertil kan man selvfølgelig hælde honning, nutella eller sirup over sine pandekager, hvis man synes, at det bliver for kedeligt uden – men så er de selvfølgelig ikke så sunde længere.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles