Vælg en erfaren maler i Frederikssund

18 March 2021 Tina Høy

Skal du have malet derhjemme, og bor du omkring Frederikssund? Du har sikkert været meget hjemme her under Corona og set dit hjem mere – og måske med nye øjne. Måske har du lagt mærke til, at der trænger til at blive malet eller fået lyst til at gøre mere ud af dit hjem. Det kan friske hjemmet utroligt meget op at få malet, så det hele ser nymalet og nyt ud.

Hvilke farver skal du vælge?

Overvejer du at ændre lidt på de hvide vægge? Eller du har en farve, du er blevet træt af? Hvis du har mange farver i form af malerier i strålende farver, plaider, vaser, lamper mm., kan det være godt at have hvide vægge, så der ikke er for mange – og rodede – indtryk. Omvendt hvis du har mange hvide eller lyse flader, lamper osv., kan en farve give en god dynamik. 

Overvej fx en enkelt væg i beroligende naturlig grøn i soveværelset, en lys beige til entreen, lys blå til køkkenet eller en enkelt væg i stuen i en skarp farve eller pastel. Du kan evt. kigge på farvecirklen, der viser, hvilke farver der går godt sammen, og hvilke der er i kontrast til hinanden. Det er godt at have et par farver, der går godt sammen og så fx en enkelt kontrastfarve for at give dynamik. 

Professionel maler giver bedre og mere holdbart resultat

I stedet for selv at male bør du overveje en professionel maler. Det giver stort set altid et bedre resultat (trods dine gode evner) og holder bedre i længden. Du slipper også for at skulle dække af, rydde op og hele besværet med malerarbejdet. 

MalerKanonen, https://malerkanonen.dk/maler-frederikssund/, har mange års erfaring og lever af tilfredse kunder. Deres malere er erfarne og udfører både små og store opgaver. De maler hus og lejlighed, vægge, lofter og træværk samt opsætter filt og spartler vægge.

More articles