Underhold dine gæster med flotte servietter

27 November 2018 Lykke Holzmann Søby
Underhold dine gæster med flotte servietter

Hovedårsagen til populariteten af ​​papir servietter er at de er så nemme at bruge. Linned og stofservietter skal konstant vaskes og er på den måde tidskrævende, hvis de skal forblive smukke. Men servietter af papir er altid friske og sprøde ved enhver begivenhed, og derfor behøver du ikke spilde tid på oprydning og vedligeholdelse … når du er færdig skal de bare i skraldespanden! Servietter af papir til engangsbrug anvendes i vid udstrækning i restauranter på grund af deres omkostningseffektivitet og bekvemmelighed. De mange penge du skal bruge på servietter af stof, er hurtigt sparet ved at købe papirservietterne.

Moderne servietter til sæsonfester

Vælg en særlig serviet, når du planlægger din borddækning til et overdådigt sæsonbestemt middagsselskab. Servietter giver ikke blot en attraktiv og elegant borddækning, men er også gode i forbindelse med at give gæsterne en god appetit. Tilføj et unikt tryk til dit spisebord ved at finde forskellige servietter med attraktive designmønstre, der vil få dine gæsters opmærksomhed. Moderne servietter kan også bruges under drikkevarer til beskyttelse af bordets overflade. Planlægger du at afholde en fatelavn, Sankt Hans eller julefest i den nærmeste fremtid? Så bør du overveje at accentuere din borddækning med servietter i flotte mønstre der passer til din begivenhed.

Imponér dine gæster med smukke servietter

Når du skal afholde et middagsselskab, er borddækning en vigtig ingrediens når det kommer til at byde dine gæster velkommen og skabe en indbydende atmosfære. Servietter kan være et interessant element i din borddækning. Du kan tilbyde dine gæster et dekorativt og elegant bord til din begivenhed uden at bruge en masse ekstra penge. Servietter i forskellige farver og, der supplerer hvert hjem. Fold dem i forskellige kreative designs for at understrege din bordindretning. Dekorer din tabel   med forskellige temaer kan gøre din borddækning helt unik og hvis du kan finde ud af at folde dem på forskellige måder, der passer til begivenheden så bliver det uden tvivl en god aften.

More articles