Udsmyk dit sommerhus med smukke plakater med Danmarks-motiv

25 March 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du et sommerhus, er det en god ide for dig at gøre noget ekstra ud af indretningen, så det bliver et hyggeligt sted at være. Det er en god ide, at du lader indretningen afspejle, at du er på ferie i Danmark og godt kan lide at være det. Derfor kan det være oplagt, at du hænger plakater med Danmarks-motiver på væggene. 

Der har du selvfølgelig mange forskellige at vælge imellem. Nogle, der er meget populære i disse år, er plakaterne fra Vissevasse.dk. Det er grafiske gengivelser af ikoniske steder rundt om i Danmark. De er skabt i en nostalgisk tone, hvilket passer perfekt til at hænge i et sommerhus. Mange sommerhuse har netop en lidt nostalgisk følelse over sig, og det er netop derfor, at der er mange, der holder af at opholde sig der. De skaber en god kontrast til det moderne liv, som mange lever. 

Hvilke motiver skal jeg vælge?

Vissevasse.dk har en række forskellige former for plakater. Det er både generelle om Danmark og nogle, der viser et specifikt sted eller en specifik by. I sommerhuset er det oplagt, at du finder de plakater, der passer til det område, du har sommerhus i. 

Ligger sommerhuset i nærheden af Esbjerg, vil det være oplagt for dig, at du vælger en plakat for byen. Derudover kan du for eksempel også vælge en plakat med motiv af en strand, havet, fiskerbåde, og hvad du nu ellers synes, der passer til stemningen i dit sommerhus. Det handler derfor bare om at være kreativ med, hvilke, du synes, passer til. 

Udover at du kan vælge plakater, der refererer til området, som I er i, kan du også vælge plakater, der refererer til det område, du kommer fra. Hvis du bor i København, kan du jo passede have plakater med den by også. 

Se mere på https://vissevasse.dk/collections/vissevasse-plakater.

More articles