Tre gode råd når du skal på bilferie

11 November 2021 Steffen Hansen

editorial

Der er mange ting man skal huske, når man skal på ferie. Først skal man finde ud af, hvor man vil hen og hvordan man vil komme derhen. Vi tager udgangspunkt i, at du har besluttet, at dig og familien skal på bilferie – eller I skal i hvert fald køre til jeres destination – og det kan tage lang tid og være kedeligt. Vi har derfor lavet en liste, der både fokuserer på de praktiske ting, der hører til en bilferie og på de hyggelige ting, som dig og familien kan underholde hinanden med på køreturen. 

 

image

 

De praktiske ting 

Der er altså mange praktiske ting, som man skal huske, når man skal på bilferie. For det første skal I huske jeres ting, som I skal bruge på ferien. Der er ikke noget værre end endelig at være kommet afsted og så skal I vende om, fordi en af jer har glemt noget. Pak bilen i god tid, så I kan undgå denne situation. Dernæst er det vigtigt at huske at have dit dankort i nærheden, da I både får brug for at fylde benzin på bilen af flere omgange og I skal formentlig også købe mad på turen.

Sidst men ikke mindst er det altid en god idé at have vejhjælp, når du skal på bilferie. På denne måde sikrer du dig, at der er hjælp at hente, hvis bilen af en eller anden årsag ikke gider køre eller hvis der skulle ske en ulykke. Uanset grunden, er det altid en god idé at have vejhjælp. Læs mere om dine muligheder for vejhjælp her: https://redningdanmark.dk/kontakt/redningsstationer/redningsstation-ringsted/ 

De sjove ting

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske de sjove ting, så I ikke kommer til at kede jer på turen. Hvis I vil spare penge, kan I smøre nogle lækre madpakker og pakke jeres yndlings slik. I kan også forberede en hjemmelavet musikquiz, som I kan afprøve på turen. Man kan også typisk få nogle timer til at gå med en kryds og tværs. Mulighederne er mange, så vælg jeres favoritter. 

More articles