Tilbehør der samler familien

07 February 2019 Søren Black
image

editorial

Det bedste tilbehør på middagsbordet

Danmark er et land, hvor kartoflen har en særlig plads på middagsbordet. De fleste spiser den nok stadig kogt uden skræl. Men der er heldigvis også den mulighed, at du kan servere flødekartofler eller flødestuvede kartofler som tilbehør til for eksempel skinke, farsbrød eller kylling. Flødekartofler er ganske enkelt noget af det mest lækre tilbehør, du kan servere til et godt stykke kød. De cremede og møre kartofler smager ikke bare pragtfuldt, de er også utrolig nemme at lave. Går du ind på online kogebogen Alletiders Kogebog, så får du den helt rette hjælp til at lave alletiders flødekartofler.

Flødekartofler på mange måder

Den normale definition af flødekartofler er en ret, der består af skiveskårne kartofler lagt i fløde og dernæst bagt i ovnen. Men som så mange andre danske retter kan dette lækre tilbehør også varieres, så det kommer til at passe endnu bedre til dine madønsker. På Alletiders Kogebog finder du for eksempel opskrifter på oste-flødekartofler, italienske flødekartofler eller flødekartofler med bacon. Kartoflerne kan også laves i en fedtfattig udgave, hvis der er et ønske om dette.

Familiehyggen fra barndommen

For mange er flødekartofler lig med rigtig familiehygge fra barndommen. Her er der simpelthen tale om noget tilbehør, som kan samle både børn og voksne. Tilbehør der er som skabt til at sætte på bordet sammen med en lammekølle eller en skinkesteg. Med Alletiders Kogebog får du de perfekte opskrifter til at kunne trylle i dit køkken. Med denne webkogebog ved hånden kan du på din tablet eller smartphone få hjælp til ikke bare flødekartoflerne men også den steg, som typisk skal serveres til. Kartoflen er som sagt en populær spise i Danmark, men bliver den bagt i fløde, så får du skabt noget tilbehør, der er næsten lige så lækkert som det kød, der serveres til.

 

More articles