Tag på vba kursus og bliv klogere

24 June 2021 Johanne Hansen

editorial

Tag på vba kursus og bliv klogere på dig selv 

For som du lige gik og troede, at det havde du i hvert fald ikke tid til, og det ene med det andet: Jamen så glemte du nok lige at tænke over, hvad det egentlig er et kursus kan. Det kan nemlig rigtig mange ting, som du ikke tænker over, kan gavne dig på den lange bane. 

Først og fremmest vil et vba kursus kunne give dig rigtig mange ting i forhold til det personlige plan. Og ja det det troede, du nok ikke, men du kan nok forestille dig, hvad det kræver at holde sig selv og sin motivation igang efter måske 20 år i branchen? Der kan det altså være en rigtig god idé at tage på kursus og få udfordret sine evner, som kan give dig et blik på, jamen hvorfor var det lige man var i den branche, man nu engang var. 

Dernæst giver det også én noget socialt, hvor man ligesom kan lære sine kollegaer bedre at kende og ikke mindst få et bånd udenfor arbejdet, i og med, at man bliver sat i en anden setting, selvom det stadigvæk er arbejdsrelateret.

En investering for både dig og firmaet

Og så til det vigtigste: Det faglige. For udover at du giver dig selv en investering, med ny viden til CV’et, jamen så vil du automatisk også opnå en vis anciennitet hos din virksomhed, som dermed får en ny slags medarbejder. 

Det er nemlig ikke kun en investering for dig selv og dit eget CV – det er også en investering for firmaet, der vil få en person, som pludselig har fået en ny viden, som de måske ikke først selv havde kunne give dig. Det er kæmpe win for dem, da de på den måde, ikke skal uddanne en ny person, men derimod bare kan videreuddanne på dig!

More articles