Sandkasse, sandkasse til haven – find den online

21 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er der noget bedre end at være i besiddelse af en stor og lækker have, når man har børn i familien? Det at kunne lukke ungerne ud og lege i den friske luft, er til glæde for de store såvel som for de små. Børn har rigtig godt af at være uden døre – og med egen have er man sikker på, at de kan lege uden det helt store opsyn. Og så er der masser af sjove og spændende aktiviteter, som stimulerer børnenes motorik, kreativitet og sanser.

Få det bedste ud af din have – installér en sandkasse

Selv den mindre have uden de helt store variationer kan omdannes til den perfekte legeplads for især små børn. Det handler blot om at sørge for, at de rette faciliteter er til stede. Du kan for eksempel investere i en sandkasse, som kan danne rammen om timevis af leg og sandslot byggeri.

Hvilken sandkasse skal jeg vælge?

Der er mange muligheder, når du skal vælge sandkasse. En sandkasse behøver ikke at være begrænset til en firkantet kasse med sand i. hos ude-leg.dk kan du finde rigtig mange forskellige variationer over sandkasse temaet – for eksempel den smarte og let flytbare Krabbe sandkasse, som inkluderer et låg, hvilket forhindrer katte, ræve og andre dyr i at besørge i sandkassen om natten.

 

Krabbe sandkassen kan nemt flyttes, så græsplænen ikke lider overlast i længere tid ad gangen. Og uden for sommer perioden kan du deponere din Krabbe sandkasse i garagen, i kælderen eller på loftet, hvor den kan overvintre indtil det er tid til udendørs leg igen. Eller hvad med en flot og kreativ Pirat sandkasse, udformet som et ægte sørøver skib?

Du kan få mere inspiration til dit valg af sandkasse til haven online – find den perfekte sandkasse her hos ude-leg.dk

More articles