Sådan kan du få et smukt badeværelse

28 October 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Badeværelser er ligesom andre rum i dit hjem et sted, hvor du kan sætte din egen personlige præg og stil på indretningen. Der findes mange løsninger til, hvordan du kan få skabt et flot badeværelse. Det kan være alt fra farvevalg til nipsting som kan give badeværelset et stilrent og gennemgående look. I dette indlæg har vi fokuseret på, hvordan du kan få skabt et smukt badeværelse.  Så læs med her, og lad dig inspirere med vores råd og tips til et smukt badeværelse.

1. Find det rigtige belysning

Ude på badeværelset er det vigtigt, at du har ordentligt belysning. Hvis det er derude, du gør dig klar hver morgen, så skal du have ordentligt lys, som du kan se med. Du kan også overveje at få købt nogle lamper, der kan give hyggeligt belysning, når du har gæster på besøg.

Der findes mange søde lamper, som du kan placere ude på badeværelset. Det handler om at finde lys, der passer godt med stilen ude på badeværelset. Herudover skal du også overveje, om det skal være blødt lys, eller mere blåligt lys. Dette kan du konsultere med din elektriker om, hvad han eller hun vil anbefale. 

2. Hvad kan du få renoveret?

Hvis du synes, dit badeværelse trænger til et løft, for at du synes det ser mere indbydende og pænt ud, så der er nogle ting, du kan overveje. Det behøver ikke at koste alverden at få renoveret noget ude på dit badeværelse.

Hvis du gerne vil have et nyt toilet eller give dit badekar en omgang ny emaljering, så kan du gøre det til en fornuftig pris. Det er dog noget, som du skal have hjælp til fra professionelle, hvis du gerne vil have et godt resultat. Det kan alt sammen være med til at give dit badeværelse det løft, som du har behov for. 

3. Hvad skal du pynte med?

Hvis du har minimal plads, så er det naturligvis begrænset, hvor meget pynt du kan tilføje til rummet. Har du derimod en masse plads at gøre med, så kan du overveje at købe planter ud til badeværelset. Med planter kan du få et bedre indeklima, fordi de kan indoptage fugten i rummet.

Du skal naturligvis huske på, at det skal være planter, der kan klare sådan et klima. Herudover kan du pynte med pæne vaser og stearinlys, hvor din personlige stil kan få lov til at skinne igennem. Du kan lade dig inspirere af andre på platforme som Pinterest. Her kan du vurdere, om stilen skal være mere romantisk eller minimalistisk. 

More articles