Pas dine tandlæge besøg – og spar tid og penge

15 January 2020 Astrid Pedersen
image

Når du med jævne mellemrum besøger din tandlæge, giver du vedkommende en chance for at foregribe begivenhedernes gang, når det handler om sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød.

Med et tandlæge besøg hvert år – eller faktisk allerhelst hvert halve år – får du ikke alene flotte, skinnende bisser og frisk ånde som følge af den grundige tandrensning. Du får også et grundigt eftersyn af samtlige tænder og de dertil hørende tandkøds lommer, i hvilke bakterier kan gemme sig i madrester og i de belægninger, som sidder på tændernes emalje.

Disse bakterier kan forårsage betændelse i tandkødet, som kan føre til parodontose. De kan også forårsage tæring på tand emaljen, hvilket fører til karies, som også kaldes huller i tænderne. Et ubehandlet karies angreb kan medføre betændelse i tandens bløde væv – og når betændelsen ind til tandens rod og nerve, kan det medføre tandrods eller rodspids betændelse. Og så kigger du pludselig på en behandlings række, som er langt dyrere og mere smertefuld og tidskrævende end et tand eftersyn med tilhørende rensning en gang hver sjette måned.

Find din lokale tandlæge i Esbjerg i Bramming

Er du på udkig efter en dygtig tandlæge med klinik i det vestlige Danmark – nærmere betegnet Esbjerg området – kan du med fordel tjekke Tandlægehuset i Bramming. Hos Tandlægehuset i Bramming finder du, foruden dygtige og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, det mest moderne udstyr – og personale, som forstår at bruge det.

Tandlægehuset i Bramming er kendte i lokal området for deres på én gang omsorgsfulde, personlige og professionelle behandling af alle klienter, uanset problemets type og omfang. Du får den bedste service hos Tandlægehuset i Bramming uanset om du kommer forbi til en tandrensning og eftersyn, eller om du skal have foretaget en rodbehandling. Du kan bestille tid online på tanddoctor.dk

More articles