Man bliver aldrig for gammel til voksen dating!

19 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle mennesker har (desværre) den opfattelse, at dating er for de unge mennesker, og så har man ligesom kørt sit eget spil og behøver ikke at komme ind i det game igen.

Den slags hører man specielt fra ældre mennesker, der har oplevet at sætte børn i verden og måske også få børnebørn, haft hus, været på arbejdsmarkedet med videre.

Så er de måske blevet enkemand eller enke og kan ikke se sig selv i et forhold igen.

For voksne mennesker dater jo stadig, når de er på jobmarkedet, om de så er blevet skilt i en ung alder eller ældre alder; og så lever man med at føre familier sammen, for det er også blevet så moderne at gøre.

Men de (endnu) ældre mennesker oplever ikke, at det er noget for dem, for desuden ved de ikke, tror de, hvordan man skal date nu om dage.

Men voksen dating bliver man sådan set ikke for gammel til, for platformene kan ændre sig til at gøre det, men måderne forandrer sig ikke.

Det er faktisk lettere for ældre mennesker at voksendate

En ældre person kan forestille sig, at de skal gøre sig i stand til at tage til enkebal eller på diskotek for at finde en at være sammen med.

Men nu om dage finder de fleste hinanden på nettet, som man også kan gøre med voksen dating, så man ikke behøver besvære sig med at forlade sin bolig, som ældre mennesker måske netop vil holde til et minimum.

Så kan man finde en date online og ringe sammen og lære hinanden at kende, inden man beslutter sig for at tage ud sammen og lære hinanden endnu bedre at kende – eller bare mødes hos hinanden.

Når man jo alligevel ikke er på arbejdsmarkedet længere, så har man jo god tid til at date – og man kan dele al den fritid sammen med en anden.

More articles