Malermester i Blomenslyst – få råd og vejledning

22 April 2021 Camilla Skøtt

Det lyder måske som en enkel opgave at male væggene i et helt hus, men det er sværere end som så. Vi har talt med en malermester i Blommenslyst for at få et par gode råd, vi kan give videre.

Det er dyrt at sætte en bolig i stand. Uanset om det er lejlighed, andelslejelighed, kolonihavehus eller villa. Derfor vil mange af os gerne klare lidt af arbejdet selv for at spare på håndværkerne, og en af de ting, folk ofte vælger at kaste sig over, er malerarbejdet.

Men det er ikke så let endda at male. Du risikerer både helligdage og gardiner, og hvis du ikke bruger de rigtige materialer og køber en god maling – ja, så risikerer du også at bruge alt for lang tid på at komme i mål. Med et resultat der ikke er tiden værd, hvis du spørger malermesteren.

Et flot resultat kræver godt forarbejde

Malermesteren i Blommenslyst fortæller, at han mangt en gang har måttet male om hos kunder, der mente, de sagtens kunne klare arbejdet selv. De fleste, der vil male selv, ønsker nemlig at gøre det for at spare penge, og desværre ender de ofte med også at spare på pensler og maling.

Og kvalitet har alt andet lige altid været nødvendigt for et flot resultat,

Malermesterens bedste råd til dig, der vil male selv, er derfor: Køb gode pensler, malerruller, maling og malertape. Ja, du hørte rigtigt – også en god malertape. Alternativt rykker du tapetet i stykker, eller du risikerer, at malingen smutter ind under tapen, fordi den ikke klistrer godt nok.

Derudover er det vigtigt, at du maler med lange, lige strøg. Ikke noget med at male her og der og allevegne. Stille og roligt, op og ned. Så får du det bedste resultat, og du undgår så vidt muligt helligdagene.

More articles