Maler i Ishøj: Drop at gøre det selv

20 January 2021 Camilla Skøtt
image

editorial

Det er fristende at gribe penslen på egen hånd, så man kan spare penge på maleren, men hvis du er kritisk og skærer ind til benet, så finder du faktisk ud af, at der ikke er så meget at spare endda. 

Bor du i Ishøj, skal du bruge en maler i Ishøj! Så enkelt kan det siges. Du kunne selvfølgelig male selv, men det er ikke mange penge, du sparer på den lange bane. For det første er maling dyrt, og du kan ikke bare tage den billigste, selvom det er fristende. I hvert fald ikke hvis du gerne vil have et flot og professionelt resultat. 

Og når vi er ved resultatet, så kan du heller ikke forvente et flot, ensartet og professionelt resultat fra dine egne hænder, medmindre du har erfaring med at male. Det er nemlig ikke så enkelt endda.

Sidst men ikke mindst kræver en god omgang maling af en lejlighed eller et hus, at du har det rette udstyr, og her kan du igen ikke bare springe over, hvor gærdet er lavest. Du er nødt til at købe kvalitet.

Det løber op!

Når alt kommer til alt, løber dit eget malerprojekt hurtigt op i mange penge, og hvis man samtidig medregner den tid, du selv skal bruge, så er det ikke meget billigere at male selv. Inddrager du resultatet i ligningen, vil du opdage, at der er mange fordele ved at lade en professionel maler forestå malingen af din bolig – først og fremmest undgår du helligdage og gardiner.

Er du ikke overbevist, er du velkommen til at kaste dig over projekt maling på egen hånd. Vi vil hellere end gerne høre om resultatet og ikke mindst om, hvor mange penge du har brugt. Måske kan du modbevise vores påstand om, at det ikke er meget dyrere at hyre en maler.

More articles