Lad din tandlæge i Silkeborg hjælpe din mundhygiejne på vej

31 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du netop flyttet til en ny by, og er du i gang med at finde dig til rette i de friske omgivelser? Så bør du som noget af det første undersøge markedet for tandlæger i lokalområdet. Det er nemlig en kæmpe fordel at have en god fast tandlæge som kan følge dig og dine tænders udvikling hele livet igennem.

Hvordan finder jeg en ny tandlæge?

Du er selv ansvarlig for at undersøge – og opsøge – en tandlæge i din nye by. I modsætning til de alment praktiserende læger bliver en tandlæge dig ikke tildelt via den offentlige sygesikring. Det handler således for dig om at opsøge en dygtig tandlæge som har en beliggenhed der passer dig.

I nogle tilfælde kan det være smart at vælge en tandlæge som har praksis tæt på din bopæl. Ønsker du fleksibilitet i forhold til dit job er det en god idé at vælge en tandlæge klinik tæt på din arbejdsplads. Og har du brug for særlige adgangs forhold – for eksempel fordi du er handikappet – bør du vælge en klinik som tilbyder disse.

Det er samtidig vigtigt at du og din nye tandlæge kan godt sammen. Kemien skal være i orden, og det er en kæmpe fordel hvis du fra begyndelsen føler at du kan have tillid til din nye tandlæge. På den måde er du garanteret de stærkeste forudsætninger for en tryg behandling. Og så er det alt andet lige nemmere at finde motivationen for et tandlæge besøg.

Hvilken tandlæge i Silkeborg skal jeg vælge?

Er Silkeborg din nye hjemstavn kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik som din nye faste tandlæge. Hos EBdent Tandlægeklinik er du garanteret en professionel tandlæge behandling uanset om du blot skal have en tandrensning eller om du skal have isat et tandimplantat. Læs mere om EBdent Tandlægeklinik på https://ebdent.dk/.

More articles