Kom sikkert ud af dit misbrug med en alkoholbehandling

07 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du kommet så langt ud i dit alkohol forbrug at det faktisk er at karakterisere som et misbrug – og vil du gerne ud af det igen? Så bør du opsøge et misbrugscenter som tilbyder professionel og målrettet alkoholbehandling.

Hvor kan jeg få den mest effektive alkoholbehandling?

Hvis du ønsker en alkoholbehandling som har langt rækkende virkning, og du er fast besluttet på at vende skuden, bør du opsøge et misbrugscenter.

Langt de fleste misbrugscentre i Danmark tilbyder alkoholbehandling med indlæggelse på centret. Det betyder at du kommer væk fra dit vante miljø, og dermed fra din dagligdags fristelser og vaner.

Når du er indlogeret på et misbrugscenter vil der ikke være nogen afhængigheds skabende substanser inden for rækkevidde. Til gengæld vil du til hver en tid have mulighed for at snakke med en af de dygtige misbrugskonsulenter som bemander centeret i døgndrift.

image

En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger som har gennemgået en behandling lignende den du står for at skulle gennemføre. Derfor kan misbrugskonsulenten genkende og relatere til de problemstillinger og følelser du måtte opleve i forbindelse med din alkoholbehandling.

Din misbrugskonsulent vil efter endt behandlings forløb kunne fungere som din mentor, og vil være din primære kontakt til behandlingscenteret. Din behandling vil blive fulgt op af møder som har til hensigt at forhindre tilbagefald. Og du vil altid kunne tage kontakt til din misbrugskonsulent hvis trangen til at drikke skulle melde sig på banen.

Få alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien

Blandt de mere velrenommerede misbrugscentre i Danmark finder du Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien har en af Danmarks højeste succes rater inden for alkoholbehandling.

Hos Behandlingscenter Stien vil du blive tilbudt såvel afrusning som afvænning og terapeutisk behandling efter Minnesota modellen i trygge og rolige rammer under tilsyn af professionelt sundhedspersonale. Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Flere Nyheder