Indvendige døre –

14 August 2019 Sara Mortensen

editorial

Når et rum i hjemmet trænger til fornyelse, er det ofte bestemte ting, er det ofte bestemte tiltag, der gøres; den gamle sofa smides til stort brandbart og en ny indkøbes, mormors gyngestol ryger ud, billederne på væggen udskiftes – og så videre.

Men der er faktisk noget andet og mere, man kan gøre – noget, der har stor betydning for rummet, men som fejlagtigt overses: nye indvendige døre.

Døre kan fås i mange afskygninger, som eksempel kan du vælge imellem en dør med eller uden fyldninger.

Hos Melholt forhandles forskellige modeller, eksempelvis et udvalg af indvendige fyldningsdøre.

Den indvendige fyldningsdør er – som navnet antyder – en dør, der ikke er glat, men istedet har en form for fyldning. En af de mest populære modeller er “Dannebrog”. Fyldningen på denne dør kan associeres med det danske flag – heraf navnet. Døren er både smuk og klassisk, og vil passe i langt de fleste danske hjem. Vælger du den massive model får du en dør i højeste kvalitet, der grundet sin kraftige opbygning lang levetid og god lydisolering.

Er du mere til glatte modeller, kan disse også findes i Melholts Handelscenter. Her tilbydes også en dobbeltdør, hvis åbningen skal være ekstra stor. Melholts glatte døre kan fås med en helt unik rørspånkerne, der gør den ekstra lyddæmpende, hvilket for nogle vil være en høj prioritet. Døren er produceret i Tyskland, og kvaliteten er i særklasse.

I forhold til en skydedør, har en almindelig indvendig dør en række fordele, blandt andet isolere den bedre, det vil være uproblematisk at påmontere en funktionel lås, og modsat en skydedør vil det kræve mindre besvær at åbne og lukke en dør hvis den binder, da håndtaget vil være brugsvenligt.

Er du i tvivl, kontakt da Melholts Handelscenter for råd og vejledning. Kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe!

More articles