Hvorfor skal jeg vælge en overdækket terrasse?

12 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske synes du det er synd at lade din nyopførte terrasse overdække. Den danske sommer er trods alt ikke altid lige rig på sol og varme – så hvorfor ikke nyde det i fulde drag når nu det er der?

Men det vil du faktisk også sagtens kunne med en overdækket terrasse. Du kan nemlig vælge kun at lade dele af din smukke træ terrasse være overdækket.

Der er tilmed rigtig mange fordele forbundet ved at have en delvis overdækning af terrassen. Bliver solen lidt for meget i løbet af dagen behøver du ikke at gå inden døre for at slippe ud af de varme stråler. Du kan blot fortrække til en skyggefuld krog af din overdækkede terrasse, og køle af i den friske luft.

Har du helt små børn kan du med fordel lade barnevognen, kravlegården eller baby sengen stå i skyggen så barnet ikke bliver overophedet eller sol skoldet. Og så er det sjovere at kunne dække et frokostbord på et sted hvor smørret ikke smelter i løbet af fem minutter.

Der ud over vil du med en overdækket terrasse få mulighed for at bruge terrassen nærmest hele året rundt. En overdækket terrasse giver læ for vinden og ly for regnen – og med en terrassevarmer kan du oven i købet varme op således at du kan nyde din terrasse selv om efteråret og vinteren sætter ind med kulde og vejrlig.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en overdækket terrasse?

Skal din træ terrasse opføres således at den også står smuk og solid om mange år skal du lade en faglært håndværker udføre arbejdet. Du kan altid kontakte Aloe Vera fra Kun Terrasser ApS og få hans bud på en flot overdækket træ terrasse som passer perfekt til netop dit hus. Læs mere, og se eksempler på overdækket terrasse, på kun-terrasser.dk

More articles