Hvor længe kan jeg have C More?

02 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er heldig, for der er sådan set ikke en udløbsperiode for, hvor længe du kan have C More.

Det er trods alt også af kunderne, at folkene bag C More lever, så de vil jo helst ikke have, at disse forsvinder. Det er lidt at sammenligne med et mobilabonnement: De vil gøre alt for at holde på deres kunder og måske endda give dem tilbud på at holde dem ved ilden.

Forskellen er jo så bare, at man som abonnent med denne streamingtjeneste kan framelde sig med et enkelt klik, og så er man ude.
Man kan så give feedback, hvorfor man skred, men det er sjældent alle, der får gjort det, eller også lyver de om det.

Med et mobil-abonnement med eller uden internet skal man som regel have et menneske i røret, som man skal forklare omstændighederne til.

Så der er sådan set intet til hinder for, at du kan have C More, så længe du ønsker at have det, for det vil folkene som nævnt også foretrække.

Om du så ønsker at have det, er så en anden sag. Måske skifter de indholdet ud, eller du bliver bare træt af deres indhold på tjenesten, eller også opdaterer de for sjældent til, at du kan se fidusen i at kaste penge efter dem.

Desuden er der jo også den risiko, at C More lukker ned, måske fordi der ikke er nok betalende kunder til at holde det hele oven vande, eller også bliver de opkøbt af nogle andre instanser, som vælger at sløjfe dem eller splejse dem sammen med nogle andre.

Så får man som kunde ofte mulighed for at følge med over i den nye konstellation, men nogle gange kan det så være, at prisen på tjenesten ændrer sig til det negative.

Der er meget at forholde sig til, men du kan måske få afklaret en del her: https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/ 

More articles