Hvad med opholdet og oplevelserne på en afbudsrejse?

26 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du normalt tager på ferie, så har du nok planlagt det i så god tid, at du næsten minutiøst har planlagt, hvad der skal ske hver eneste dag ned til timetallet.

Der er selvfølgelig også sørget for, hvor du og resten af familien skal opholde jer, og du skal næsten agere turguide undervejs, fordi du kender stedet, eller du bare har sat dig godt ind i, hvor I skal hen.

Ergo er der intet overladt til tilfældighederne, og det kan være både godt og skidt.

Det er jo godt at have styr på tingene, så man mest muligt undgår kedelige overraskelser på en ferie, men samtidig efterlades der ikke så meget plads til spontane indspark, der måske kunne give en noget på opleveren.

I år har du dog valgt, at der skal skal spares lidt på ferieturen, men afsted på ferie skal I, så du har kigget på billige afbudsrejser for at finde en, der kunne egne sig til jer.

Der bliver mindre tid til at planlægge logi og underholdning på en afbudsrejse

Den slags rejser kan man planlægge hjemmefra, men man kan også være virkelig spontan og møde op i lufthavnen og satse på at finde en spændende afbudsrejse på stedet, som man har lyst til at tage på.

Men hovedsageligt efterlades der ikke så meget tid til at planlægge, hvor man skal sove, og hvad man skal opleve.

Det første er nok det vigtigste, men hvis afbudsrejsen melder sin ankomst med kort varsel, så skal man nok være hurtig til at finde noget på nettet – og håbe at alt ikke er booket op.

Men ellers kan man virkelig finde eventyrgenet frem og bare håbe på, at der er et godt sted at overnatte, når man dukker frem.

Angående oplevelserne er det jo netop her, at man kan være lidt mere spontan og bare prøve det, som der falder en ind.

More articles