Hvad er prisen for en luft til vand varmepumpe?

26 February 2022 Silje Hansen

editorial

Går du med tanker eller overvejelser omkring at finde en løsning på, hvordan du kan spare penge hver måned på at holde din bolig opvarmet? Det skal måske også være med omtanke for klimaet og miljøet? Så kan en luft til vand varmepumpe være den ideelle løsning. 

Hvis du i dag holder din bolig eller sommerhus varm hele året med et oliefyr, gasfyr eller et træpillefyr, kan der være mange penge at spare om året ved at gå over til en varmepumpe. Der kan faktisk være mange tusinde kroner at spare alt efter, hvordan dit nuværende forbrug ser ud. 

Det er ikke kun private der vælger at investere i en luft til vand varmepumpe. Der er også mange virksomheder som synes det er en god ide.

Er du nysgerrig på, hvor mange du kan spare om måneden ved at gå over til en luft til vand varmepumpe, så kan du med fordel læse med her.

luft til vand varmepumpe pris

Spar penge på at vælge en varmepumpe på abonnement

Der er i dag mange private og virksomheder der vælger at gå over i en abonnementsløsning, når det kommer til valg af varmepumpe. Dermed slipper man helt for at betale 100.000 kroner eller 130.000 kroner som mange varmepumper koster i dag. Når du vælger en abonnementsløsning hos naervarme.dk, så kan du nøjes med at betale 7.500 kroner i opstart.

Herefter vil de stå for at sende en autoriseret el-installatør og VVS-montør ud, så du kan få installeret din varmepumpe. 

Beregn prisen på at anskaffe en luft til vand varmepumpe

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvad det koster at skaffe en luft til vand varmepumpe, eller hvor meget du kan spare på dit forbrug om måneden. Så kan du med fordel besøge naervarme.dk, hvor du kan beregne pris på luft til vand varmepumpe direkte på hjemmesiden.

More articles