Gå efter geografiske oplevelser

06 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har sikkert oplevet det med, at du er løbet tør for oplevelser at lave i den by og omegn, som du bor i, og der er ikke udsigt til, at der bliver bygget noget spændende i den kommende tid, og der kommer heller ikke tivoli eller cirkus til byen i den nærmeste tid.

Så kan man selvfølgelig selv finde på nogle oplevelser, da de ikke behøver koste så meget, og man ikke behøver rejse så langt for dem, men det er også begrænset, hvor meget man kan finde på selv, før man begynder at gentage det samme igen og igen.

Derfor bør man måske kigge lidt længere væk efter de sjove oplevelser, og der er rigeligt i bare vores ganske land, hvis du føler, at du ikke gider tage så langt væk efter dem.

Et godt eksempel kunne meget vel være: https://sciencemuseerne.dk/

image

Tag andre steder hen for oplevelser

Hvis du ikke kender til dette foretagende, så er det bestemt et besøg værd, men hvis du så er så “uheldig”, at det faktisk ligger i dit område, så har du måske prøvet det før.

Men hvis du ikke har, så kan stedet klart anbefales; og hvem ved, måske er det så lang tid siden sidst, at du har været der, at der er kommet forskellige nye ting til.

Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du jo tage ind og opleve stedet sammen med en anden person eller en større gruppe – her skal nok være noget for både ældre og yngre at opleve.

Selv sådan noget som at tage på en date med ens udkårne er også noget, der viser, at du tænker lidt ud af den kedelige boks, og at du har lidt mellem ørene at rutte med.

Kryds denne oplevelse af med et hak i bæltet, hvis du ikke allerede har gjort det.

More articles