Find smukt og forførende lingeri i online shop

24 August 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du i markedet efter spændende lingeri, også kaldet frækt undertøj? Så kan du her lære mere om hvordan du finder det rette lingeri og hvorledes det skal behandles.

Byg din lingeri garderobe op fra bunden

Din rette opstart på en lingeri garderobe består af et BH sæt. Et BH sæt består af en smuk og velsiddende BH med matchende trusser.

Er du først i besiddelse af et BH sæt kan du udbygge din lingeri garderobe ud fra denne. Du kan for eksempel supplere med selvsiddende strømper og en fræk hofteholder. Og senere kan andre dele som for eksempel corsager og korsetter, chemiser, babydolls og teddies samt body suits og andre spændende lingeri varianter komme til.

Pas godt på dit lingeri

Hvis du ønsker at bevare dit lingeri smukt og blødt i mange år bør du iagttage særlige forholdsregler i forbindelse med vask af lingeri. Det fine undertøj bør aldrig vaskes i maskinen. Der er en grund til at den engelske betegnelse for lingeri er ”delicates”.

Lingeri skal allerhelst vaskes i hånden, med lunkent vand og blid håndtering. Skulle du alligevel putte eksempelvis trusser i vaskemaskinen bør du beskytte dem med en vaskepose. Og du må under ingen omstændigheder tørretumble dit lingeri.

Lingeri bør hænges til lufttørring med vrangen ud, og helst ikke i direkte solskin. Så risikerer du nemlig at farverne falmer, eller dit hvide undertøj gulner.

Vælg lingeri i top kvalitet

Hvis du vil være helt sikker på at dit lingeri kan holde i mange år, og kan tåle at blive vasket når det er blevet brugt, bør du først og fremmest sørge for at købe lingeri i høj kvalitet.

Du kan for eksempel vælge at handle hos Love Lingeri hvor du finder masser af flot lingeri i alle størrelser, også plus size. Klik ind på love-lingeri.dk og se det store udvalg.

More articles