Find den bedste sandwich i hjertet af København

30 November 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du på udflugt til den store by, og bliver du pludselig overmandet af sult og trang til en lækker og nem sandwich? Så kan du med stor fordel lægge vejen om ad Grønnegade. Her finder du nemlig Dællekatessen, som med sit udvalg af sandwiches og salater har opnået nærmest ikonisk standard i den københavnske bevidsthed.

Hvem er Dællekatessen?

Langt de fleste københavnere kender Dællekatessen som en af de mere udsøgte sandwich og deli barer i Indre By. Gennem mere end tre årtier år har dygtige og smilende ekspedienter langet lækre, velsmagende sandwiches og sprøde salater over disken til glade kunder -som oftest tilbagevendende, da sandwiches og salater fra Dællekatessen bare smager af mere!

Særligt berømt og populær er den krydrede Dællekatessen frikadelle som siden deli barens åbning har sat nye standarder for hvorledes en frikadelle skal smage. Når du vælger en Dællekatessen frikadelle sandwich med rødkåls dressing eller en frikadelle menu med hjemmelavet kartoffel salat venter der dig således en ganske unik smagsoplevelse. Og du kan selvfølgelig altid købe en Dællekatessen frikadelle som ”hånddelle” hvis du er på farten og har for travlt til et decideret måltid mad.

Flere lækre og velsmagende sandwiches fra Dællekatessen

Dællekatessen er naturligvis meget andet og mere end den herostratisk berømte frikadelle. Hos Dællekatessen kan du altid bestille en velkomponeret sandwich fra deli barens omfattende menukort. Her finder du udelukkende sandwiches tilberedt af de bedste råvarer.

Du kan for eksempel vælge en klassisk club sandwich med kyllingebryst, karry og bacon, en sandwich med skinke og ost, eller den populære æggesalt sandwich. Samtlige sandwiches fås med glutenfrit eller laktosefrit brød, lige som du kan vælge fyld af rene veganske råvarer. Og så kan du desuden finde de velsmagende og sunde rugbrøds sandwiches i Dællekatessens sortiment.

Du kan se hele Dællekatessens menukort på deli barens hjemmeside, og finde din sandwich i København, på daellekatessen.dk

More articles