Få leveret lækker mad til din fest

27 februar 2021 Tina Høy

Når man skal holde fest, er der flere elementer, der er medvirkende til at skabe en god fest. God musik, mennesker, man klikker med, det kan være godt vejr eller god underholdning, der får stemningen til at stige, lækre drinks, gode omgivelser, muligheden for nærhed i kroge eller ved små borde osv.

Lækker mad gør din fest endnu bedre

Noget af det, der skal til for at holde en succesfuld fest, er god mad. Lækker mad gør gæsterne glade. Hvis forretten er god, ved de, at de kan se frem til resten af menuen. Mad og drikkevarer kan smage endnu bedre i godt selskab – hvem har ikke prøvet fx at komme hjem fra Spaniens sydlige sol, og så smager den samme rosé bare ikke ligeså godt? Men gæster lægger også mærke til, når der er valgt mad af god kvalitet, friske råvarer, som er tilberedt godt – og der er rigeligt af det.

Når man skal holde fest, er der mange ting at tænke på. Gæsteliste, musik, lokale, borddækning, ens egen påklædning osv. Derfor er det nemt og dejligt at bestille mad udefra. Madkassen i Silkeborg, https://www.madkassen.info/, har mange valgmuligheder, så menuen kan passe præcis til din fest. Om du holder en lille fødselsdag eller en stor fest. 

Få leveret mad fra “hele verden”

Madkassen leverer mad til barnedåb, konfirmation, bryllup, reception, fest mm. Du tror måske, du kun kan vælge mellem forskelligt dansk mad som buffet, men de leverer også mad til temafester, og du kan få både indisk, italiensk, mexicansk, kinesisk, tapas osv.

Hvis I er en virksomhed, der skal have leveret til firmafrokost eller til kursuscenter, gør de også det. Hvis I skal have leveret nem og simpel mad til et kursus, har de fx bagels. Midtjyllands Avis har i øvrigt kåret deres sandwich til Silkeborgs bedste.

Du kan vælge mellem nogle mundvandsdryppende menuer, 1, 2, 3 eller 4 retter. 3 retter koster 298 kr., og fx har januar-marts lækre retter som cremet kartoffelsuppe mm., unghane terrine mm., oksefilet og kartoffel/spinattærte mm., hvid chokolademousse og syrlig kompot mm. 

 
Få læst flere indlæg her

Flere Nyheder