Få hjælp til opfriskning af boligen hos et malerfirma tæt på dig

18 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af farven på dine vægge, og ser du dem gerne malet i en ny og frisk kulør – eller skal den eksisterende blot friskes op? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma for et tilbud på indvendig maling af boligen.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv male mine vægge?

Der er selvfølgelignikke noget i vejen for at du selv køber maler udstyr og materialer og går i gang med at male væggene. Du skal blot være forberedt på at der her er tale om et stykke arbejde som er både hårdt og tidskrævende – og som let griber om sig.

Når først dine vægge står nymalede og strålende vil du sandsynligvis opdage at lofter og indvendigt træværk så som paneler, vinduesrammer, dørkarme og gelændere også trænger til en ordentlig omgang. Og så er dit malerarbejde pludselig langt mere omfattende på såvel det tidsmæssige som på det arbejdsmæssige plan end du måske lige havde forestillet dig.

Hyr en dygtig maler – det betaler sig

Der ud over skal du sætte tid af til forberedelserne af dit malerarbejde. Du skal blandt andet ud og købe ind – og her er der langt fra tale om nogen gratis omgang. Især ikke hvis du ikke i forvejen er i besiddelse af maler redskaber så som bakker, pensler, ruller, spartler, forlænger skafter og en trappestige.

Der ud over skal du anskaffe alle de materialer som er nødvendige i forbindelse med malerarbejde. Foruden pigmenteret maling til væggene skal du have fat på primer, grunder, lofthvidt og træmaling til det indvendige træværk. Du skal indkøbe malertape, afdæknings pap og plast, samt Polyfilla. Og kræver væggene særlig behandling skal du også ud i filt, væv eller indfarvet spartelmasse til fuldspartling.

Alt i alt kan det langt bedre betale sig at alliere sig med det lokale malerfirma – få et godt tilbud på billigt malerarbejde via Malerkanonen.dk

More articles