Få en flot terrasse til sommer

07 April 2022 Steffen Petersen

editorial

En terrasse kan være et fantastisk sted at underholde sine gæster eller bare slappe af udendørs. Hvis du har en terrasse, kan du udnytte det gode vejr og nyde din tid udenfor. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en terrasse. En terrasse skal placeres helt korrekt og laves på nogle holdbare materialer.

Vi har skrevet mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have en ny terrasse i dette indlæg. 

 

Overdækket terrasse

 

Størrelsen på din terrasse

For det første skal du overveje størrelsen på din terrasse. Du skal sikre dig, at den er stor nok til, at dine møbler og eventuelle gæster, som du planlægger at have på besøg, vil finde det komfortabelt. Størrelsen af din terrasse er en vigtig faktor at tage hensyn til, når du vælger møbler og indretning. På små terrasser skal du vælge møbler med rene linjer og lyse farver for at skabe en illusion af mere plads.

Prøv ligeledes at undgå at overfylde pladsen med for mange møbler eller indretning. Fokuser i stedet på nogle få nøgleelementer, der kan bruges til at skabe et sammenhængende look.

 

Skal det være træ, sten eller fliser?

Når du skal vælge materialer til din terrasse, er der mange faktorer at tage hensyn til. Først skal du beslutte, hvilken type materiale du vil bruge. Der er mange muligheder, herunder træ, fliser og sten. Hver type har sine egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at lave din research, før du træffer en endelig beslutning.

Det kommer også an på, hvad du har råd til i dit budget. Nogle af materialerne kan godt være lidt dyrere end noget andet. 

 

Placeringen af din terrasse

Det er vigtigt at overveje, hvorhenne din terrasse skal placeres. En faktor, der skal tages i betragtning, er den mængde soleksponering, du ønsker. Hvis du planlægger at bruge terrassen til at spise på, vil du sandsynligvis have et sted, der får masser af sollys, så du kan nyde lange aftener udendørs.

Hvis du derimod ønsker et skyggefuldt sted at trække dig tilbage, kan en terrasse på husets nordside være en bedre løsning.

More articles