Få den rette hjælp til dit ødelagte hår hos en dygtig frisør

06 April 2020 Astrid Pedersen
Få den rette hjælp til dit ødelagte hår hos en dygtig frisør

Har du gennem mange år mishandlet dit hår med kemiske behandlinger samt styling uden beskyttelse? Så er der ikke noget at sige til hvis det virker mat og glansløst. Hår er nemlig en skrøbelig størrelse, som nemt bliver ødelagt. Især hvis du på daglig basis piner det med hårvask samt tørring og styling ved hjælp af varme.

Daglig føntørring udtørrer håret i helt abnorm grad, og dette gælder i særdeleshed hvis du undlader at bruge særlig varme beskyttende creme. Det samme gør sig gældende for styling med krølle eller glatte jern, hvilket er virkelig hårdt for de skrøbelige hårstrå.

Hvis du samtidig bleger eller farver håret med produkter købt i supermarkedet, er du nærmest sikker på at smadre håret fuldstændig. Disse produkter tager nemlig ikke hensyn til dit hårs eller din hovedbunds beskaffenhed. Du risikerer med en hjemmefarvning at ødelægge dit hår i en grad, så det enten knækker i enderne eller falder ud. Og som resultat står du med et hår, som er nærmest gennemsigtigt i spidserne, tørt og glansløst i længderne, og måske endda skadet i bunden.

Lad din frisør tage sig af behandling af dit hår

Hvis du i stedet overlader opgaven med farvning og behandling af dit hår til en dygtig frisør, har du langt større chancer for at kunne bevare dit hår smukt og spændstigt – og for at få den farve, du ønsker dig. En uddannet frisør har langt bedre forudsætninger for at kunne vurdere effekten af farven eller blegningen end du selv har.

Samtidig vil frisøren kunne anbefale dig en frisure, som kræver knap så megen styling, således at du ikke behøver at ødelægge dit hår på daglig basis. Og din frisør vil oven i købet kunne rette op på eksisterende skader ved hjælp af en effektiv og intensiv hårkur.

Book tid hos din frisør i Valby på capaldi.dk

More articles