Et vibrator æg passer lige til farten!

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ikke alt sexlegetøj, der lige arter sig til at blive taget med i håndtasken, hvis man for eksempel skal på enerejse langt, på forretningsrejse, opholde sig på hotel alene eller lignende.

En dildo er lidt for afslørende, og hvem kan ikke lige se for sig, at den begynder at vibrere nede i tasken, mens der er andre mennesker i nærheden?
Så kan man slukke den uden at hive den frem og sige, at det var ens telefon, men måske ligger den allerede fremme. 
Med et vibrator æg fra Purepleasure.dk er man ikke lige så afsløret så hurtigt, for det er ikke alle, der lige kan se, hvad det er.

Man kan bortforklare det med, at det enten er et alternativt ægge-ur, eller det er en form for massageapparat – hvilket jo ikke er helt forkert.

Men ellers er det virkelig bare nemmere at tage sådan et vibrator æg med, fordi det ikke fylder så meget og lige kan være inde i en inderlomme, hvis det skulle være.
Sådan er det måske ikke med en anden form for vibrator, der skal bruge forlængeledning, store batterier eller noget helt andet, der gør det omfangsrigt at have med.

Det sværeste bliver faktisk at huske, hvor man lagde det, og så skal man selvfølgelig huske at have det med hjem igen.

Skal man ud at flyve, så kan man jo bruge samme forklaring med, at det er et massageapparat, når sikkerhedsfolkene skal tjekke ens kuffert igennem.

Den ligger lige i hånden og er nem at håndtere, så man altid kan hive den frem, når den hurtige eller længere lyst den melder sig.

Dette gælder også, hvis man er på tur sammen med andre, hvor man måske skal ligge i tilstødende værelser. Et vibrator æg afgiver ikke så mange lyde, så selv i de situationer kan man bruge det.

More articles