En smadret iPhone 11 skærm – hvad gør jeg?

08 December 2021 Agner Clausen

editorial

Surt show. Det er nok sket for os alle, man taber sin iPhone på gulvet, og skærmen er smadret. Skal jeg nu ud at lægge tusinder på en ny telefon? Det synes du måske ikke, du hverken har råd eller lyst til. Og du tænker sikkert også på miljøet. Kan du spare penge og bidrage til miljøet? Ja, det kan du. Nu skal du høre hvordan.

image

Værksted?

Drejer det sig om en iPhone 11, er der tale om en telefon, som stadig har værdi, og som stadig kan bruges i flere år. Det er synd at smide den ud. Et alternativ er at sende den på værksted. Det er en mulighed, som dog ikke er helt billig.

Skift selv din iPhone 11 skærm

En anden løsning er selv af skifte iPhone skærmen. Det er overraskende billigt. Du kan få en ny skærm til omtrent 500 kroner. Men er det ikke for svært? Nej det er det faktisk ikke. Man behøver ikke at være en tekniknørd for at skifte en iPhone 11 skærm.  På hjemmesiden phone-parts.com kan man for eksempel finde step-by-step guides til, hvordan man skifter en iPhone skærm. Køber man reservedelen hos phone-parts.com, kan man kontakte deres kundeservice / teknikkere, som hellere end gerne hjælper dig, hvis der skulle opstå vanskeligheder, når du samler din iPhone.

Skån miljøet

Så kast dig gerne ud i det. Der findes hjælp at få på YouTube, ifixit.com eller hos phone-parts.com. Spar tusindvis af kroner og skån miljøet. Vi kan jo ikke undvære smartphonen, men det er ingen hemmelighed, at en ny telefon sætter et stort miljøaftryk. Ved at reparere sin iPhone selv, hvad enten det er en skærm som skal skiftes eller et batteri, gør man en god gerning over for planeten og dens beboere.

Det bedste er selvfølgeligt at forebygge. Udstyr din telefon med en skærmbeskyttelse og et cover. Når du køber din reservedelsskærm hos phone-parts.com, læg en skærmbeskyttelse og et cover til.

More articles