Der er mange mennesker ved den er dør

24 June 2022 Anders Lundtang Hansen

Der kan være mange grunde til, at der er mange mennesker ved den her dør:

Det kan være, at der er nogle, der venter på at komme til samtale, og så bliver den her dør helt essentiel og vigtig for en, hvor man overvejer, om det kommer til at være et forandret liv, man kommer ud til, når man kommer ud på den anden side af døren.

Der kan være mange, der skal ind på den anden side af den her dør – som der for resten er købt fra en undersige til https://klarvinduer.no/dorer/ytterdorer – og mange vil gå skuffet derfra, men måske er du en af de heldige, der får en positiv besked.

Måske er der bare opstået lidt kø her, fordi der er mange, der skal ind i lokalet på tur, og det trækker ud med alle dem, der skal derind, og det er begrænset, hvor mange der kan være derinde ad gangen.

døre

Derfor er der placeret mange mennesker ved den her dør

Det behøver måske ikke ligefrem at være mange mennesker, som der har dannet en mere eller mindre konventionel kø foran døren, for det kan også være, at der slet ingen er foran døren, men at der er en derinde, så man ved, at man ikke kan gå derind.

Der kan være mange, der klumper sammen ved døren, fordi de vil kigge ind eller lytte ved døren, hvad der sker, så der ligefrem ikke er tale om, at folk står pænt i gå i række efter sig.

Så kan der være en enkelt person, der venter ved denne dør, så man tænker, at det kommer til at gå hurtigt, så man kan komme til, for man kan se, at den anden dør, man ellers kunne vælge, er optaget af en lang kø foran.

Men det kan netop være grunden til, at køen er langsom her: Folk er for længe om at gennemføre deres ærinde på den anden side af døren.

More articles