Den bedste alkoholbehandling – når der skal gøres kål på afhængigheden

15 November 2018 Astrid Pedersen

editorial

Alkoholmisbrug er blandt de hyppigst forekommende typer af misbrug på vore breddegrader. Det er forholdsvis nemt at få fat i alkohol – sprut, øl og vin kan købes på snart sagt alle tankstationer og samtlige kiosker og supermarkeder uden spørgsmål – og alkoholens døvende virkning er i høj kurs hos mennesker, som føler, at livet gør for ondt lige nu og her. Samtidig er den rus, der fremkommer ved indtagelse af alkohol, en anerkendt del af den danske fest kultur, og således er det de færreste, som fatter mistanke til et decideret misbrug, fordi en person er lidt besoffen i ny og næ.

Alkoholmisbrug – nemt at komme ind i svært at komme ud af

Et alkoholmisbrug kan således udvikle sig over rigtig lang tid, og uden at nogen opdager det. Ofte går der så lang tid, at misbruget først opdages, når den misbrugsramte er kommet så langt ud, at vedkommende har mistet alle de vigtige støttepunkter i sit liv: Familie, venner og job. Der ud over ses det ikke sjældent, at en alkoholmisbruger må gå fra hus og hjem, fordi de økonomiske forpligtelser bliver for svære at overskue. Og i sidste ende betyder alkoholens altfortærende væsen, at den misbrugsramte mister sig selv. Hvis der sættes ind i god tid inden dette menneskelige forlis, kan det dog lykkes at få skuden på ret kurs igen.

Du kan få hjælp fra Behandlingscenter Søby Park, når du skal planlægge et givtigt behandlingsforløb for din ven, kollega eller slægtning. Hos Behandlingscenter Søby Park finder du faglært personale såvel som tidligere misbrugere, som på baggrund af erfaring og ekspertise kan bistå dig med den svære konfrontation samt tilrettelæggelse af afvænning og behandling efter Minnesota modellen.

Hos Behandlingscenter Søby Park kan den misbrugsramte i trygge omgivelser få den bedste alkoholbehandling, ro og overskud til at vende tilbage til et liv i ædruelighed. Læs mere på behandlingscentersoebypark.dk

More articles