Byt dit armbånd ud med et nyt, når det gamle går i stykker

15 June 2021 Anders Lundtang Hansen

Du fik for en del år siden et armbånd i Aalborg som gave, eller måske var det endda et, som du købte til dig selv, da du var på besøg i byen, hvorfor det blev et kært minde af en souvenir for dig at have.

Du endte faktisk med at have det på i hele den periode, du var i byen, og da du så kom hjem, så lagde du det til side.

Men med tiden begyndte du at savne det, så du tog det på ved særlige lejligheder, specielt når du skulle mødes med dem, som du var i Aalborg med.

Senere endte du med at have det på i byen, til familiemiddage og meget andet, hvorfor folk faktisk endte med at forbinde dig og armbåndet.

Nogle dage glemt du faktisk at tage det af, når du skulle sove, så du havde det på flere dage i træk.

Men det er armbåndet så også blevet godt slidt af.

Det er bedre at få sig et nyt armbånd end at gøre noget ved det gamle

Armbåndet er skam af god kvalitet, og det har også holdt længe uden at misfarve, men det er også blevet udsat for vind, vejr og uheldige slag, og en enkelt gang kom du også til at smide det til vask…

Så nu er det begyndte at rasle og knirke på mærkelige måder, og når du ser nærmere på det, kan du også se, at det er ved at tabe form.

Nu er det heldigvis ikke et arvesmykke, selvom det da heller ikke var det billigste at anskaffe sig, så du vil gerne bevare det.

Men selvom det kan bevares, så er det ikke det samme som, at du så kan gå med det videre.

For en reparatør vil måske kunne fikse det, men en dag vil det nok falde af, og hvis det sker, mens du går rundt, så er det jo væk for altid!

Så er det bedre at gemme det væk som et kært minde og få sig et nyt armbånd.

More articles