Der er næsten ikke noget mere spændende, end hvis du venter din elsker eller udkårne, der skal komme hjem til dig, eller du har valgt at tage hjem til vedkommende, og man er i det stadie, hvor man er vildt forelskede i hinanden og kun har øjne for den anden.

Eller hvis man bare er helt tændt eller opstemt på den anden, og man gerne vil gøre noget særligt og specielt ud af lejligheden.

Måske har I endda aftalt at tage på date først, hvor man pisker en stemning op mellem hinanden, hvor der er lidt frækt, at de andre måske kan bemærke det, og man forsøger kun lidt at skjule det.

Man vil næsten rive den anden med ud på toilettet for at komme et skridt videre, men man styrer sig, så man samler det hele sammen, til man kommer hjem.

Og et element ved dette kan være at have noget smukt og frækt lingeri fra https://www.love-lingeri.dk/ på.

Gør det ikke til hastværk at tage på 

Så kan man enten være så spændt, at man skynder sig at tage det på, eller man har så travlt med at gøre sig færdig og komme ud af døren, at man bare hopper i det hurtigst muligt.

Måske sidder man og fumler og piller ved det i løbet af jeres date, så det sætter sig lidt forkert.

Du skænker det dog ikke så mange tanker, for du vil sådan set meget hellere bare have noget sexet undertøj på, end du gider have dit kedelige undertøj på til denne særlige lejlighed.

Men når så akten skal til at starte, kan I begge godt se, at lingeriet sidder helt forkert på dig.

Det gør nok ikke det store, medmindre man er pernitten med den slags, men det kan være med til at ødelægge det lidt, hvis man tager det for hurtigt på.

Så hold øje med dette.