Børneudstyr fra kendte brands

28 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at indrette børneværelset smagfuldt hele vejen igennem? Så kan du med fordel tage et kig på sortimentet af legetøj og interiør hos Maileg.

Hvad er Maileg?

Maileg er et dansk designer brand som har specialiseret sig inden for fremstilling af søde og sjove figurer til børneværelset. Hos Maileg finder du de fine og finurlige kaniner og mus som i smukke farver pg lækre materialer gør sig rigtig godt på alle børns værelser.

De kære figurer fås i varierende størrelser og kommer med forskelligt tilbehør så som kufferter, tasker, halstørklæder, hatte og meget mere. Og så kan du selvfølgelig tilkøbe diverse påklædning til de legevenlige kaniner og mus.

Foruden disse figurer står Maileg også bag en serie af børnevenlige møbler og accessories til værelset samt diverse interiør og dekoration. Du kan i Mailegs sortiment blandt andet finde spændende plakater, bløde bamser, udklædningstøj, hårpynt og mange andre sjove påfund som understøtter børnenes leg og udfoldelse. Og det bedste er at det lækre børneudstyr fra Maileg er udført i matchende farver og materialer hvilket giver børneværelset et gennemført udtryk.

Hvem er Loukrudt?

Loukrudt er din online forhandler af børneudstyr i høj kvalitet. Hos Loukrudt finder du legetøj, tøj hygiejne artikler og andet børneudstyr fra anerkendte brands så som Alfabetdyr, Asi, Aykasa, BIBS sutter, Bisou de Lou, Bloomingville, Cam Cam Copenhagen, Ergobaby, Filibabba, Gurli Gris, Jens Storm København, KIDS by FRIIS, MaMaMeMo, Müsli by Green Cotton, My Mini Label, Natruba, Olívy, Ooh Noo, Petit Monkey, PlanToys, SNAK Spil, That’s Mine, Trybike, ViSSEVASSE, Willow Tree og Yummii Yummii.

Samtlige producenter af børneudstyr som forhandles hos Loukrudt borger for de høje standarder og er særligt udvalg på grund af den solide kvalitet i de mange produkter. Du kan altid finde gode tilbud på børneudstyr fra Maileg og de mange andre brands i den online shop på Loukrudt.dk

More articles