BMW I3 som hybrid eller elbil

13 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du luksus, manøvredygtighed og miljøvenlighed i eet, når du køber bil – så bør du tage et kig på BMWs flagskib inden for netop denne genre, den lille, vævre edderkop BMW I3.

BMW I3 – max køreglæde og optimal brændstoføkonomi

BMW I3 findes i to versioner: En ren elbil med en elmotor og batteri, og en hybrid model, som desuden er forsynet med en lille benzin motor. Den delvist benzindrevne model har den store fordel, at benzin motoren kan oplade batteriet under kørsel, og derved forlænge levetiden en del. Dette betyder, at du vil kunne køre længere strækninger i denne type bil, end i den 100% eldrevne BMW I3. Rækkevidden er officielt på 340 kilometer – i praksis dog noget lavere, hvilket man også skal tage med ind i betragtning, når man anskaffer sig en bil af denne type.

BMW I3 udmærker sig dog vel at være særdeles velegnet som bybil, såvel i kraft af sit kompakte design som på grund af den minimale udledning af partikler. Sammen med andre tilsvarende biler i klassen som for eksempel Nissan Leaf og Renault Zoe er BMW I3 et udmærket alternativ til de traditionelle mikrobiler, når det handler om anskaffelse af en bil til primært by- og ærinde kørsel. Med en BMW I3 kan du transportere dig miljøvenligt og brændstof økonomisk uden at give køb på hverken komfort, luksus eller køreglæde. Og er du ikke helt indstillet på at skule betale den fulde pris for en fabriks ny BMW I3, kan du altid finde en brugt model online.

Find din nye, brugte BMW I3online hos en forhandler på Biltorvet.dk

Der er penge at spare, hvis du vælger at købe din nye BMW I3 brugt frem for ny. En bil taber størstedelen af sin nyværdi inden for de første to – tre år – og derfor kan du sagtens finde en BMW I3 i udmærket stand hos en brugtvognsforhandler. Søg i annoncer for brugt BMW I3 hos alle brugtvognsforhandlere i Danmark på https://www.biltorvet.dk/bil/bmw/i3 

More articles