Afhøvling af gulve – når trægulvet skal være flot igen

17 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har dit trægulv pådraget sig store skader, for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse eller anden form for hård belastning af træværket? Så kan det sandsynligvis reddes med en grundig gulvafhøvling.

Kan jeg selv foretage afhøvling af gulve?

Det kan på ingen måde tilrådes, at du selv kaster dig ud i opgaven med afhøvling af gulve. I modsætning til afslibning af gulve er afhøvling af gulve en temmelig invasiv affære. Ved afslibning af gulve anvendes sandpapir, og en gulvafslibning er således en forholdsvis skånsom procedure.

Når et gulv skal afhøvles, foregår det ved hjælp af skarpe knivskær monteret på en valse. Du kan komme til at anrette store skader på dit trægulv hvis du selv forsøger dig med afhøvling af gulve. Og så er det ikke sikkert at dit trægulv kan reddes.

Hvad koster professionel afhøvling af gulve?

I stedet bør du alliere dig med et gulvfirma, som kan forestå en grundig afhøvling af gulve i din bolig. Når du overlader afhøvling af gulve til en faglært håndværker, kan du være sikker på at han løser denne til et rent tolvtal. En dygtig gulvmand har nemlig den tilstrækkelige erfaring og det rette professionelle håndelag som skal til for at kunne udføre en gulvafhøvling uden at beskadige gulvets overflade. Og denne egenskab er hel uvurderlig hvis du ønsker flotte, ensartede gulve uden skrammer eller buler.

Hvem kan hjælpe mig med afhøvling af gulve?

Ligger din bolig på Sjælland, kan du med fordel benytte DBF Gulvservice som dit gulvfirma, når der skal foretages afhøvling af gulve eller gulvafslibning. Med en gulvmand fra DBF Gulvservice får dit gulv netop den behandling som tjener det bedst, uanset gulvets type og træværkets sort. Og det til absolut kundevenlige priser.

Du kan læse mere om afhøvling af gulve, og indhente et skarpt tilbud, på gulvafslibning-priser.dk

More articles