Vælg den rette massagebriks til dit formål

06 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du som behandler – for eksempel massør, kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør, zoneterapeut, osteopat eller kropsterapeut – står for at skulle indrette di klinik, din praksis eller dit behandler rum, er det vigtigt at du vælger den rette massagebriks.

Hvad kendetegner en god massagebriks?

For at en massagebriks skal kunne karakteriseres som velegnet skal den først og fremmest have en god stabilitet. Det er meget vigtigt at lejet er stabilt hvis din klient skal kunne få det optimale ud af behandlingen.

Hvis din massagebriks vakler, knirker eller giver sig vil det give en følelse af usikkerhed. Dette kan udmønte sig i at klienten ligger uroligt eller spænder op. En anspændt og nervøs klient er ikke hensigtsmæssig i forhold til en afslappende og afspændende massage behandling. Klienten vil ikke opleve at få den store effekt af massagebehandlingen, og vil i værste fald få en dårlig oplevelse – og så har du måske mistet en kunde.

Derfor er det vigtigt at du vælger en massagebriks som er stabil og har den rette støtte i såvel leje som i ben. Der ud over er det smart at vælge en massagebriks som kan indstilles i højden. Dette sikrer den optimale arbejdsstilling for dig på alle tidspunkter i løbet af behandlingens forløb.

I det hele taget er ergonomien i en massagebriks vigtig for dig som arbejder fuld tid med krops behandlinger. Du kan således med stor fordel vælge en massagebriks med så mange indstillings og justerings muligheder som overhovedet muligt. Du kan for eksempel vælge en briks med et leje som har udtagelige plader til gravide eller meget barmfagre kvinder, eller en briks med ekstra monterbare sider til de lidt mere frodige personer. På den måde vil du kunne give en grundig og dybdegående behandling uanset klientens fysiske dispositioner.

Du kan finde et stort udvalg af massagebrikse i høj kvalitet hos Altermed Wellness på altermed.dk

More articles