Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Viskerblade – En vigtig detalje, mange desværre går ned på (læs mere, hvis du vil vide hvorfor)

Du kender helt sikkert følelsen: Din egen bils viskerblade virker ikke ordentligt ellers larmer de – dette er heller ikke godt for ruden. Spørgsmålet du stiller dig selv er følgende: Hvorfor er alle andres viskerblade meget bedre end mine? Svaret er meget simpelt: Kvalitet. Der er meget forskel på kvalitet, når det kommer til viskerblade. Bestiller du nogle viskerblade af kvalitet (Eksempelvis: Bosch Viskerblade) på sider som landberg.dk, så vil du meget hurtigt kunne se forskel.

En god idé for at teste dine gamle viskerblade sammen med de nye er at skifte én ud af de to på forruden og se den kæmpe forskel, det giver. Ikke nok med at det ikke er godt for din forrude, hvis dine viskerblade er blevet for gamle, brugt for meget eller af ringe kvalitet, så bliver du også mindre frustreret i trafikken. Den vigtigste ting er dog, at du har et klart udsyn, og regn, sne, skidt og andet vil ikke påvirke din kørsel meget.

Hvad med prisen, er den ikke meget højere end billige viskerblade?

Oftest hører man jo, at pris og kvalitet hænger sammen. Af dette får man opfattelsen af, at det skal koste rigtig meget, hvis man skal have noget rigtig godt. Dette gør sig overhovedet ikke gældende for viskerblade. Det er en meget simpel del af bilen, og derfor koster de ikke mange penge. Du kan skifte dine viskerblade på forsiden og bagsiden af bilen for kun et par hundrede kroner. Et eksempel på et mærke, hvor kvaliteten er meget højere i forhold til prisen er helt klart mærket Bosch. Derfor nævnes mærket Bosch også flere gange i denne artikel.

Hvor er det nemmest at købe viskerblade?

Der er mange hjemmesider, hvor det er muligt at købe viskerblade. Mange bilejere er dog meget i tvivl, når det kommer til længde og model. Derfor vil det helt klart være en god idé at bruge siden Landberg.dk, hvor du bare taster din nummerplade ind, så foreslår hjemmesiden automatisk viskerblade (og meget andet til bilen, hvis du har brug for det), der passer helt præcist til din bil og ikke din nabos. Er du i tvivl om noget, så er eksperterne klar på tasterne, hvis du sender dem en mail. Har du travlt, så kan du altid bruge deres indbyggede chat funktion, hvor du får svar hurtigst muligt.