Vælg din tandlæge med omhu

27 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være tid til det årlige tandlæge besøg – men har du flyttet din bopæl siden sidst? Så bør du udsøge dig en ny tandlæge i nærheden af dit nye hjem eller arbejdsplads. Og det skal selvfølgelig helst være en tandlæge, som på én og samme tid er fagligt dygtig og empatisk. Især hvis du – som flertallet af alle mennesker – ikke synes, at det er verdens største hit at skulle sætte sig i tandlæge stolen og lade et fremmed menneske rode sig i munden.

Derfor er det vigtigt, at den tandlæge, du beslutter dig for at frekventere, har et godt ry og samtidig er stabil og pålidelig.

Tandlægerne på Stjernepladsen – din tandlæge i århus

Århus kaldes også for Smilets By. Og den tandlæge, der står for at bevare størstedelen af byens smile flotte og intakte, hedder Tandlægerne på Stjernepladsen. 

Med sin centrale placering og sit mangeårige virke, har Tandlægerne på Stjernepladsen serviceret i tusindvis af borgere i og omkring Århus.Klinikken har ligget på sin adresse i mange år, og beskæftiger intet mindre end fire tandlæger, tre tandplejere, og fem klinik assistenter.

Det dygtige personale står altid klar med smil og en venlig hilsen når du træder ind ad døren, så du med det samme føler dig velkommen. Og uanset om du er i markedet efter en rutine tandrens og et tilhørende eftersyn af tænder og tandkød, eller om du står for at skulle have udført et større stykke arbejde – for eksempel en rodbehandling eller isættelse af implantat – kan du roligt regne med, at du og dine tænder er i sikre og profesionelle hænder hos Tandlægerne på Stjernepladsen.

Tandlægerne på Stjernepladsen råder over såvel moderne udstyr som dygtigt og veluddannet personale, som stedse holder sig opdateret med kurser i de seneste nye teknikker og metoder. Du kan booke tid via hjemmesiden stjerneklinik.dk

More articles