Træn tennis på fede tennisrejser

08 November 2018 admin

editorial

Er det nemt at lære at spille tennis?

Spiller du tennis? Og i hvor mange år har du i så fald spillet?

Hvis du lige er startet med at slå til den gule bold, så ved du at det ikke er en nem sport at starte på. Bolden er tungere at slå til end man tror, og du skal bruge hele kroppen for at få drøn på.

Hvis du til gengæld har danset rundt på tennisbanerne og det røde grus i mange, år så ved du hvad der skal til. Du har måske helt styr på alle grundslagene, og slår ubesværet en topspinsserv af sted. Hvis du er i den kategori, så har du helt sikkert trænet rigtig meget og garanteret også med en træner til at oplære dig.

Men det er aldrig for sent at blive dygtigere, uanset hvilket niveau du er på.

Tag på tennisrejse og træn tennis hele dagen

Kunne du godt tænke dig en uges tid eller længere, hvor du kan træne tennis i mange timer hver eneste dag. Og på en lokation hvor vejret er bedre end i Danmark. Så gå ind på Yaksport.dk. De er nemlig specialister i at arrangere tennisrejser, som passer til jer, uanset hvilket niveau I er på.

Tennisrejserne foregår sydpå, og I får stillet kvalificerede trænere til disposition. Desuden er der sørget for god mad og diverse snacks. Og der er endvidere sørget for tøjvask, så I bare lige har frisk tennistøj klar.

I bliver også godt indkvarteret, for overvatningen foregår på 5-stjernede hoteller. Faktisk er det nærmest en uge hvor I lever som prefessionelle tennisspillere. Og skulle I rent faktisk være professionele tennisspillere, ja så kan I også få en tenneisrejse, som passer til jer.

Kort sagt så er der tennisrejser for alle, lige fra nybegyndere som også vil hygge, og til ATP-spillere som skal i topform.

Slå et godt slag for tennisrejser.  

  

 

 

More articles