Trælast – Nøglen til succesfuldt håndværk

26 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Trælast – Gode materialer giver gode resultater 

Skal du til at i gang med fornyelsen af dit træværk? Så er det vigtigste sted at starte, udvælgelsen af de materialer du ønsker at benytte. Disse er udgangspunktet for et hvert succesfuldt byggeprojekt, da det er materialerne som skal bære det igennem, i mange mange år fremadrettet. Derfor tilbyder vi altid vores kunder, adskillige variationer af træsorter og overfladebehandlinger, så du kan opnå det slutresultat, som er mest ideelt for dig.

Har du ikke tidligere beskæftiget dig med håndværk af denne type, kan det være en jungle at finde ud af, hvilke materialer som vil være mest fordelagtige, til dit specifikke formål. Derfor er vores kyndige personale altid klar, til at assistere dig med råd og vejledning. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at handle med os, så derfor kan du få adgang til alle disse muligheder, både på vores hjemmeside og i vores fysiske byggecenter. 

Kærlighed til gode materialer, løber i blodet hos os og vi har siden 1961 bestræbt os på at give danskerne den mest kyndige og professionelle services. Vores servicemindede medarbejdere er alle faglærte og ved derfor alt hvad der er værd at vide, inden for vores fag. Har du nogle tvivl, spørgsmål eller efterspørgsler, er vi mere end glade for at kunne hjælpe dig med dette. Vi har nedenfor noteret en liste, over nogle af de typer træværk vi kan supplere dig med. Skulle du imod forventning, have brug for noget som ikke er på listen, er du dog meget velkommen til at henvende dig. Så vil vi gøre vores yderste, for at hjælpe dig med fremskaffelsen af dette. 

De typer af træ vi kan tilbyde dig, inkluderer blandt andet: 

• Hvidt træ
• Plader og krydsfinér
• Lister 
• Lager limtræ 
• Runde stolper + rafter 
• Terrassebrædder 
• Udvendig beklædning
• Trykimprægneret træ 

Har du nogen yderligere spørgsmål vedrørende vores sortiment eller din byggeproces, så kan du med fordel se mere på byggecenter.dk

More articles