En trampolin er et morsomt og givende lege redskab som dine unger vil sætte stor pris på. Ønsker du at dine børn skal have mere frisk luft og motion i hverdagen er det således oplagt at lade en have trampolin opstille i familiens egen have.

Med en have trampolin har du næsten 100% garanti for at dine børn kommer ud og lege mindst én gang om dagen hele sommeren igennem. En trampolin byder på timevis af underholdning og udfordring for store og små, og giver rigtig god motion til hele kroppen.

Når du vælger at installere en have trampolin giver du altså dine børn mulighed for at styrke deres muskler og samtidig få masser af sol lys og frisk luft hele sommer halvåret igennem. Og så slipper du samtidig for hver eneste dag at skulle valfarte til den lokale legeplads, eller betale for dyre lektioner i spring gymnastik, for at sikre at børnene får rørt sig i behørigt omfang.

Kan jeg opstille en have trampolin i min have?

Selv om mange parcelhus kvarterer og villaveje er domineret af have trampoliner langs hele rækken af huse med have er det ikke sikkert at opstilling af fritstående have trampolin er tilladt i din grundejer forening. Og selv om der ikke skulle stå noget i bestemmelserne angående have trampoliner bør du stadig lige tage kontakt til din nabo for at sikre sig at han eller hun er okay med at du installerer en have trampolin.

Skulle det vise sig ikke at være tilfældet kan du i stedet få gravet ud til en nedgravet trampolin. En sådan monteres nemlig i jordhøjde og vil således ikke kunne være til gene for naboen, eller krænke hans eller hendes privatliv.

Hvis du søger mere inspiration samt tips og tricks til valg om montering af have trampolin kan du læs mere på husblog.dk