Skab stærke resultater med målrettet organisationsudvikling

03 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står din virksomhed i stampe, og har du brug for hjælp til at finde ud af i hvilken retning, organisationen skal bevæge sig? Så bør du konsultere et firma med speciale inden for organisationsudvikling.

Hvad indebærer professionel organisationsudvikling?

Organisationsudvikling kan dække over mange tiltag som har til formål at understøtte en sund vækst i en organisation. Det er ingen hemmelighed at de fleste virksomheder anno 2021 er under pres for at udvikle og tilpasse sig. Dette vil i sagens natur kræve en målrettet og bevidst planlagt indsats som involverer hele virksomheden, såvel ledelse som ansatte.

En strategi for organisationsudvikling skal altid bygge på et fundament af viden og know how. Det er for eksempel vigtigt forud for en større omlægning, omstrukturering eller andre forandringer i organisationen at oparbejde en form for selvindsigt og erkendelse af egne muligheder og begrænsninger i virksomhedens ledelse.

Det skal afklares hvorvidt virksomheden har det der skal til for at drive den ønskede strategi, både når det kommer til kompetencer og når det handler om kvantitet i den arbejdskraft som er til rådighed. Medarbejdernes trivsel er også et kardinal punkt i denne sammenhæng, lige som virksomhedens evne til at tiltrække og fastholde de rette talenter er en særdeles væsentlig grundsten når det kommer til organisationens fremtidige udvikling.

Hvem kan hjælpe med at søsætte en solid plan for organisationsudvikling?

Hvis du leder efter professionel hjælp til organisationsudvikling i forbindelse med forandringer af din virksomhed eller organisation i Nordsjælland kan du med fordel tage kontakt til Kjerulf & Partnere.

Kjerulf & Partnere er et konsulent firma med base i Gentofte som igennem mange år har beskæftiget sig med udvikling af analyse værktøjer som kan facilitere bæredygtig organisationsudvikling gennem planlægning og iscenesættelse af processer som tilvejebringer brugbare løsninger.

Du kan læse mere om professionel organisationsudvikling på Kjerulf & Partneres hjemmesiden https://www.kjerulf-partnere.dk/organisationsudvikling/.

More articles