Sikkert hjem med videoovervågning

12 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Alle, som har været udsat for et indbrud i egen bolig, ved, hvor grænseoverskridende en oplevelse der her er tale om. Selv om forsikringen dækker stjålne værdi genstande, og selv om låsene hurtigt kan skiftes eller den knuste rude erstattes, kan man stadig have men af et indbrud i måneder efter.

Tanken om, at nogen har tiltvunget sig adgang til éns private hjem, og har gennemrodet éns personlige ejendele, er for mange mennesker nærmest ubærlig. Det er ikke unormalt, at familier ser sig nødsaget til at flytte efter et indbrud, fordi hverken børn eller voksne føler sig sikre og trygge i deres eget hjem.

Du kan beskytte dit hus mod indbrud

Har du endnu ikke prøvet at stå i denne ulykkelige situation, bør du gøre alt for at sikre, at den ikke kommer til at opstå. Der er faktisk meget du kan gøre for at forhindre indbrud i din bolig, og for at sikre, at det efterfølgende opklarings arbejde efter et eventuelt indbrud bliver effektivt og lettere for politiet.

Til at begynde med er det selvfølgelig en god idé at installere et moderne låse system samt en god alarm. Dette er forsikrings selskaberne generealt rigtig glade for – og denne løsning er samtidig anbefalet af politiet. Du kan sætte ekstra trumf på din indbruds sikring ved hjælp af videoovervågning bestående af synligt opsatte overvågningskameraer indendørs og udendørs samt tydelig mærkning udenpå og inden i huset.

På den måde kan du skræmme flere indbrudstyve fra at gennemføre deres lyssky forehavende – ingen har lyst til at havne på videooptagelser i færd med at begå en forbrydelse. Især ikke når kvaliteten af disse optagelser er så skarp, at politiet rent faktisk kan gøre brug af dem i forbindelse med deres opklarings og efterforsknings arbejde.

Du kan finde billigt videoovervågning udstyr online på dkkamera.dk.

More articles