Professionel overfladebehandling af aluminium og galvaniserede emner

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for at beskytte dine stål, jern eller aluminiums emner mod korrosion som følge af oxidering? Så bør du overveje at få dem overflade behandlet hos en professionel virksomhed med speciale inden for chromatering.

Hvad er chromatering?

Chromatering er en form for overflade behandling med et indfarvnings element. Ved chromatering skabes et tyndt lag af indfarvning som beskytter overfladen imod skader og korrosion. Dette gøres ofte ved en proces som kaldes pulverlakering.

Pulverlakering er en metode til chromatering som er særdeles effektiv idet den benytter sig af magnetisering og indsmeltning på særdeles effektiv vis. De små partikler i indfarvnings pulveret er positivt ladede og klæber derved til de negativt ladede partikler i emnet. Dette muliggør påføring af pulveret i et helt utroligt tyndt lag forud for indsmeltning som foregår ved omkring 200 grader Celcius. Herved vokser pulver partiklerne så at sige sammen med emnets overflade.

Hvor kan jeg få udført professionel chromatering?

Hos DTL Pulverlakering anvendes det der kaldes grøn chromatering. Grøn chromatering giver den sikreste forbehandling og yder den mest effektive beskyttelse imod korrosion.

DTL Pulverlakering anvender grøn chromatering i forbindelse med overfladebehandling af emner til såvel bil og elektronik industrien som i forbindelse med håndtering af facade elementer. Denne chromaterings metode sikrer den højeste grad af vedhæftning og en garanti for undervandring eller oxidering, idet de yderste lag på emnet omdannes til et såkaldt kromat lag som beskytter mod korrosion.

Hvorfor skal jeg vælge DTL Pulverlakering?

DTL Pulverlakering har mere end fyrre års erfaring inden for pulverlakering og alle de processer som hører med – her under slyngrensning og chromatering. Hos DTL Pulverlakering kan dine emner således få en professionel og dybtgående behandling som holder i mange år. Hvis du vil vide mere om overfladebehandling chromatering kan du blive meget klogere på DTL Pulverlakerings hjemmeside dtl-pulverlakering.dk

More articles