Professionel montering af kanttråd til robotplæneklipper

17 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du anskaffer en ny robotplæneklipper er det vigtigt at du er opmærksom på at få monteret den dertil hørende kanttråd inden du sætter din nye ven i arbejde.

Kan jeg selv grave kanttråd til robotplæneklipper ned?

Hvis du vælger at du gerne vil have kanttråd til robotplæneklipper placeret under jorden kan du vælge selv at forestå nedgravning af denne. Du skal blot være opmærksom på at dette er et arbejde som skal udføres med omhu.

Kanttråd til robotplæneklipper må ikke ligge for tæt på jordens overflade da det så risikerer at blive blottet – og så er du lige vidt. Omvendt må afgrænsnings kablet heller ikke være placeret for dybt i jorden. Så risikerer du nemlig at den indbyggede sensor i din robotplæneklipper ikke kan registrere kablet. Og så har du balladen med en bortløben robotplæneklipper eller med en robotplæneklipper som ødelægger dine blomster bede.

Får professionel hjælp til nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du ønsker at sikre at din kanttråd til robotplæneklipper ligger helt som den skal kan du med fordel kontakte Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk er en virksomhed med speciale inden for robotplæneklippere – her under nedgravning af kanttråd.

Når du overlader opgaven med nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper til Kabelnedlægning.dk kan du være sikker på at kablet kommer til at ligge i den rette dybde, og at kanterne på din græsplæne kommer til at stå snorlige. Uanset størrelsen på – og udformningen af – din græsplæne kan du være sikker på at Kabelnedlægning.dk har en løsning der passer til dine ønsker og præferencer. Og samtidig kan du få professionel hjælp til at installere din robotplæneklipper samt den dertil hørende app, således at du kan styre din græsslåning fra din smartphone eller fra din tablet.

Læs mere, og se de aktuelle priser på nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper, på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk

More articles