Professionel hjælp til håndtering af dødsbo

21 July 2020 admin

Salg af et dødsbo er en opgave, som skal varetages med respekt og professionalisme. Som pårørende kan håndteringen af dødsboet virke som et uoverskueligt projekt. Derfor kan det være en stor fordel at få kompetent hjælp til salg og vurdering af dødsbo. 

Få hjælp til vurdering af dødsbo

I en bolig kan der med årene nå at hobe sig mange ting op. I forbindelse med et dødsfald vil de pårørende derfor stå tilbage med en stor opgave, når det gælder varetagelse af de forskellige genstande og inventar. Både følelsesmæssigt og rent praktisk kan udtømning af et dødsbo være et projekt, som er vanskeligt at gå til. Derfor kan det være en fordel at gøre brug af professionel hjælp. 

Marskandiseren i Store Kongensgade har stor erfaring med vurdering af dødsbo samt køb og salg. Gennem et samarbejde som dette kan du derfor modtage rådgivning og hjælp på området. Ved hjælp af professionelle vurderinger er du sikker på, at inventar og andre genstande i dødsboet bliver solgt til den rette pris. Desuden vil der ved rydningen af dødsboet blive taget hånd om dokumenter med personlig relation. 

Uforpligtende samtale om vurdering af dødsbo

Hvis du står i en situation, hvor du skal håndtere et dødsbo, er uforpligtende rådgivning altid en stor hjælp. Gennem rådgivning kan du nemlig vurdere, om du har behov for professionel hjælp, eller om du selv kan håndtere opgaven. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade har du altid mulighed for at få en uforpligtende samtale omkring køb og salg samt vurdering af dødsbo. 

Marskandiseren i Store Kongensgade opkøber både plejehjemsboer, flytte- og restboer samt almindeligt indbo. Uanset hvilken type af dødsbo der er tale om, kan du derfor forvente at modtage hjælp på baggrund af stor erfaring. Handler bliver altid betalt kontant eller ved bankoverførsel på stedet. På den måde er du sikker på, at opkøb foregår uden problemer. 

More articles