Når du skal sælge en andens bil på DBA Biler

30 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange bliver man måske spurgt af en person, om man vil hjælpe vedkommende med at lave en salgsannonce på nettet, nærmere specifikt på DBA Biler, om at hjælpe med at få solgt en bil.

Det kan være, vedkommende ikke føler sig så tryg ved det at skrive på nettet og føler sig velbevandret her, hvilket måske kan komme an på, at vedkommende er gammel, men måske er personen også/eller analfabet eller har måske ikke nok forstand på bilen, man vil sælge, til at man selv kan lave en fyldestgørende annonce.

Så man bliver spurgt om at bistå ved den opgave.

Det kan så være alt fra at være med i det små fra, at man blot skal skrive selve beskrivelsen til annoncen, men det kan også være, at man skal være med hele vejen til at tage nogle opdaterede billeder af bilen, oprette annoncen, skrive specifikationer på bilen og holde løbende øje med, om der kommer kommentarer og spørgsmål til den og – forhåbentligt – anmodninger om at se bilen med henblik på et eventuelt salg.

Det vil hjælpe personen gevaldigt, fordi pengene skal bruges fra salget til en ny bil eller andet, så der er virkelig brug for al den hjælp, som vedkommende kan få her.

Måske opretter man så også den her annonce på bilen på andre hjemmesider for at øge muligheden for, at den bliver set, så flere potentielle købere ser den; men det afføder så også, at der kan komme meget arbejde i at være den hjælpende hånd, der skal bruge en del tid på at monitorere disse annoncer.

Eventuelt kan man så aftale et beløb som betaling for det arbejde, eller man går med til at få en procentdel af salget, for måske skal man også hjælpe til ved, når en mulig køber kigger på bilen.

Det kommer jo ofte også an på, hvordan ens relation til personen er.

More articles